Cautare

14260 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (4.19 secunde)
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013 va avea loc expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului" la Biblioteca Mitropolitana , Bucuresti . ... Simona Elena Popescu-ARCA Narcisa Elena Balaban Victoria Milescu Elena Armenescu Horia Tiugan Biblioteca Metropolitana Bucuresti Sediul Central - Sala Mircea Eliade Bucuresti, Sectorul 1: ... Tache Ionescu, 4, Tel.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
Gandul publica un interviu cu fostul presedinte Ion Iliescu pe tema dosarelor secrete ale SUA. Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti. ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu:
Presedinte - Victor Ponta, Presedinte de onoare - Ion Iliescu, Presedinte executiv - Liviu Dragnea, Presedinte Consiliul National (CN) - functie detinuta de Adrian Nastase, pentru care nu se fac alegeri, Secretar general - Andrei Dolineaschi (functie care, potrivit modificarilor la Statut ce vor fi adoptate la Congres, va fi una numita, validata de CExN la propunerea presedintelui partidului si remunerata) La functia de presedinte al PSD si-a mai inregistrat candidatura si Andrei Alexandru, membru de partid la filiala PSD Sector 2, care a mai candidat la aceasta pozitie si la Congresul din 2010.
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: ... Bucuresti • Este director fondator al revistei "Historia". ... Ion Cristoiu • E ziarist din ’68 Ion Cristoiu vorbeste despre presa comunista al carei meserias a fost, despre presa de astazi care-l mosteneste si despre cum a ramas un scriitor blocat de peretii redactiilor.
A murit marele actor Ion Besoiu (Autor: ... a murit celebrul actor Ion Besoiu! ... Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957.
Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str. ... Ion Mincu. ... Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. ... Ion Mihalache - Piata Victoriei;
FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN. ... Doua dintre propunerile lui Ion Hobana au definit caracterul asociatiei:
Dintre acestia pot fi mentionati proaspetii comisari-sefi Maria Paun (sefa Politiei Calafat), Stelian Nicolaescu (seful Politiei Rutiere doljene), Sorin Abagiu (sef al Politiei Bailesti), Mihai Stoian (seful politistilor de la Ordine Publica).
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Cardioclinic din Bucuresti - clinica specializata in cardiologie; Cafepedia, cunoscutul bar/restaurant unde a avut loc intalnirea (Piata Alba Iulia nr.2).
Pentru ca nu am uitat tupeul cu care domnul Antonescu facea pe zmeul si se ratoia la toti cei care, fix cu 5 ani in urma, tot in prag de alegeri pentru Parlamentul European, il intrebau de intelegerile oculte cu basistii lui Blaga.
Clientii abonamentelor de internet fix incepand cu Fiberlink 200 au 5 GB de trafic inclus gratuit sau 10 GB de trafic cu numai 10 lei pe luna, in timp ce utilizatorii care nu au si internet fix de la operator trebuie sa plateasca 15 si, respectiv, 25 lei pe luna.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park!
google-analytics.com